Opfrisser

Onze zondagochtendwandeling begon met temperaturen rond het vriespunt. Je moest bedacht zijn op gladheid hier en daar. In het Purmerbos leverde de opwarming door de zon nevelige taferelen op.De laatste 4 kilometers liepen we over de dijk langs de Purmerringvaart richting ons dorp. Er was weer veel kleur in het landschap te zien na de grauwheid van de afgelopen periode. De sneeuw was nog niet eens overal weg.Met het heldere weer kijk je zo mooi weg over het land. Het leek wel alsof de weilanden door de sneeuw heerlijk opgefrist waren. En wij waren dat ook na deze tippel.

5 gedachtes over “Opfrisser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s