Nagenieten

Het jaarlijkse kerstconcert zit er weer op. Met een goed gevoel kijk ik terug op onze uitvoering gisteren. Samen met onze fanfare en het kerkkoor hadden we een programma samengesteld. De beide koren zongen nummers alleen, maar ook met elkaar, alsook samen met de fanfare. Daardoor werd het een mooi afwisselend programma. De kleine kerk, die weer als concertzaal diende was half gevuld met de ‘artiesten’, de andere helft was gevuld met toeschouwers. Ik vind het mooi, dat er zo’n samenwerking kan ontstaan. Het is niet altijd zo vanzelfsprekend geweest, dat kerkelijke stromingen mengen met ‘openbaren’. Maar dit keer is het gelukt en dat voelt goed. Ik had geen gelegenheid om foto’s te maken van ons optreden. Wij zaten achter iedereen, dus dit was, wat ik van achteraf zag.

Onze kersthit van dit jaar wordt hier uitgevoerd door het Nederlands operakoor met hun kinderkoor. Wij zingen het iets minder opera-achtig, maar de kerstsfeer kwam er goed in.

4 gedachtes over “Nagenieten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s