Marskramerpad: Amersfoort – Achterveld

Het beloofde een mooie winterdag te worden, weinig wind, met een zonnetje erbij. We startten vanaf station Amersfoort en de route leidde ons door de prachtigste straten van het oude Amersfoort. De O.L.V. toren torent prominent boven de stad uit. De straten met de muurhuizen zijn zo sfeervol! Zo’n stad is genieten!

Buiten de stad werd het landschap wat saai. Dat had ook te maken met de zon, die verstek liet gaan en de bewolking die al dikker werd. Dan zie je dat het gewoon winter is. De Barneveldse Beek is ten noord-westen van Achterveld de grens van Gelderland met Utrecht. Daar liepen we langs over een mooi pad.Prachtige boerenbedrijven sierden het land. Mooi onderhouden en oude elementen bewaard.

Het was een vrij korte etappe dit keer dus was het nog vroeg in de middag toen we in Achterveld arriveerden. Met de buurtbus gingen we richting station Barneveld en weer op huis aan.

7 gedachtes over “Marskramerpad: Amersfoort – Achterveld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s