The Party

Nadat we de laatste kerstinkopen hadden gedaan gingen we naar de bioscoop. The Party van Sally Potter begon als een doodgewoon feestje ter ere van iemands promotie. Opvallend was dat de zwart-wit verfilming en dat de acteur Timothy Spall meedeed. Die vindt ik zo prachtig spelen. In ken hem o.a. van Secrets & Lies en Mr. Turner. Maar bij het verder kijken naar deze film zag ik dat alle gasten die zich aandienden ook geweldig acteerden. Doordat de hoofdrolspeler Bill zijn geheim onthulde aan zijn beste vrienden, ging de beerput open en kreeg het verhaal verrassende wendingen.  Het was een soort zwarte comedie, die ons een vermakelijke filmmiddag bezorgde.

3 gedachtes over “The Party

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s