Lightfestival 2017

Het was nog droog toen we vertrokken, maar helaas ging de hemelkraan open, nog voordat we aankwamen op het Marineterrein in Amsterdam. Daar zijn dit jaar 15 lichtobjecten opgesteld voor de toeschouwers die te voet willen genieten van ’t festival. Al gauw bleek dat we, wat het weer betreft, de verkeerde avond hadden uitgekozen. Doorweekt en verkleumd besloten we, terwijl we nog lang niet alles hadden gezien, met een pontje terug te varen naar de overkant van ’t IJ. 

Toen we opgedroogd en doorgewarmd waren bij een kopje koffie en warme chocolademelk bleek het opgehouden met regenen. We gingen weg bij dat koude IJ waar de wind nog vrij spel had.

Vanaf het Rembrandtplein liepen we langs de Herengracht naar ’t IJ terug, ongeveer de helft van de totale vaarroute. Daar werd het toch nog leuk, hoewel wij vonden, dat de lichtinstallaties vorig jaar spectaculairder waren dan dit jaar. Maar het kan ook de beïnvloeding van het weer zijn.

7 gedachtes over “Lightfestival 2017

  1. Wij hadden verleden jaar ook veel regen, niet prettig. Vanavond is de planning, maar hoogst waarschijnlijk blazen we af wegens de regen en natte sneeuw die voorspeld wordt. Dan blijft er nog een week over……

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s