Uithangbord 66

Lopend langs de Herengracht in Amsterdam valt mijn oog op het uithangbord van deze koe. Mijn verzameling kan weer worden uitgebreid!

Het blijkt het Cow-museum te zijn. Ik wist niet van het bestaan, maar ik heb me staan te vergapen aan de etalage aan de diversiteit van de beschilderde of grappig gemodelleerde koeien. Soms mini-uitvoeringen van de beesten die wel als standbeelden in tuinen of anderszins staan. 

5 gedachtes over “Uithangbord 66

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s