Vakantie-terugblik

Zo aan het einde van het jaar wordt er op diverse blogs flink teruggeblikt en worden er lijstjes van het een of het ander geplaatst. Ik was niet van plan om er aan mee te doen, maar Sjoerd, die elke zondag een trafohuisje plaatst op zijn blog, laat toevallig vandaag een inzending van mij zien, dus heb ik mijn blog-planning bijgesteld.

Het is al een foto van mei. Toen waren wij op vakantie op “Gut Hundsmühlen”, waar aan de rand van het landgoed, dit (voormalig) trafohuisje is gespot door mij. Wij hebben er een heerlijke tijd gehad, dus leuk om op de laatste dag van het jaar daar weer aan terug te denken!

4 gedachtes over “Vakantie-terugblik

  1. Zo zie je maar weer, terugkijkend naar dit jaar heb ik volgens mij nog geen van mezelf geplaatst. Ik kan op deze wijze nog jaren vooruit. Ik wens je een fijn uiteinde en een prachtig nieuw begin…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s