Tegenstelling: Licht-donker

Ik las iets over ‘bokeh-effect’ in de fotografie. Dat wekte mijn nieuwsgierigheid en de vraag of ik dat ook zou kunnen. Voordat de kerstlampjes weer de doos ingaan voor een jaar, greep ik mijn kans om dat eens even uit te proberen. Leuk om te doen.

De tegenstelling van deze week is Licht-Donker. Daar past dit bokeh-effect mooi bij. Hier zie je nog meer tegenstellingen met foto.

6 gedachtes over “Tegenstelling: Licht-donker

  1. ik heb een vriend die dit effect ook toepast in zijn workshops fotografie. Mij met mijn digitale cameraatje wil hij niet eens meer hebben als leerling. Maar ik vind het wel prachtig, jouw voorbeelden ook, vooral de foto’s met de bloemen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s