Zwart-wit probeersels

Ik hou van zwart-wit fotografie, maar zelf had ik me nog niet op dat pad gewaagd. Nadat ik bewerkingsprogramma Lightroom heb aangeschaft heb ik veel meer mogelijkheden tot omzetten naar zwart-wit. Ik ben de mogelijkheden aan het verkennen. Weer zo leuk om te doen!

13 gedachtes over “Zwart-wit probeersels

  1. Ik vind juist de bovenste foto het mooist. De uil verdwijnt teveel in de achtergrond. Ik vind zwart wit fotografie erg lastig en vaak te grijs. Ik heb een knopje in mijn programma ‘omzetten in zw/w’ soms gebruik ik dat weleens.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s