Tuingevoel

Het was niet vanwege de storm, dat moesten we herhaaldelijk vertellen, maar gewoon, omdat er een bil uit de boom moest, ter bescherming van ons huis. Het was maar één flinke stam en verder nog een stuk van een berk, die vol zat met klimop. Al met al zijn we een aantal uren bezig geweest om al de takken weg te werken, klaar voor de ophaaldienst. Wat was het weer lekker om even zo druk te zijn met een ‘tuinklus’, al zijn het de bomen van de buren. Wij hebben geen tuin meer sinds we boven wonen.

4 thoughts on “Tuingevoel

  1. Hier is voor aan de straat al het hout opgeruimd, een enorme klus. Achter ons huis op het terras ligt nog een stapel die klein gemaakt moet worden. Mart is, met buurman Piet, drie dagen bezig geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s