Old Granite

Het is niet veel gebruikt, maar de laatste tijd hebben we af en toe mensen uitgenodigd voor de lunch en dan komt mijn ontbijtservies uit de kast. Ik heb het al vanaf het begin van ons trouwen, dus het is meer dan 40 jaar oud. De fabriek ‘Old Granite’ staat in Shaffordshire, Engeland en het servies is hand beschilderd en heet Hearts & Flowers.

Ik zocht het eens op internet op en zie dat mijn servies nu al onder antiek valt en de prijzen zijn er ook al naar. Zo zie je maar weer, wie wat bewaart, heeft wat en alles en iedereen wordt vanzelf antiek. Daar hoef je niets voor te doen.

12 gedachtes over “Old Granite

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s