Over de rand 25

Alweer een tijd geleden, dat ik iets plaatste in deze rubriek. Maar gisteren had ik toch weer eens een speciale aanblik, toen ik over de rand van de brug de Purmerringvaart in keek. Ja, er lag al een heus laagje ijs in de sloot, de eenden zaten er lekker op te zonnen. Nu hopen dat het ijs ook nog eens sterk genoeg voor ons wordt. En dan zo’n zonnetje erbij…………… ik teken ervoor. Weet iemand welke eendensoort de middelste van onderstaand drietal is?

12 gedachtes over “Over de rand 25

  1. Heb een poosje over het net gesurfd, nooit geweten dat er zoveel soorten eenden zijn. De eidereend is strakker getekend en heeft een andere snavel dan jouw exemplaar en is ,volgens wiki, een zoutwatereend. Ik hou het op een ekstereend, echt ze bestaan. (weet ik nu)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s