Van Nonnevot en meer.

Uiteindelijk heb ik aan al mijn onrust en verlangen een einde gemaakt en ben ik afgereisd naar het zuiden. Want zoals Sjoerd terecht opmerkte, moet je erbij zijn om het echt te ervaren en dat wilde ik weer eens. Dus heb ik me helemaal ondergedompeld in de Carnavalssferen compleet met het kwelen van Limburgse carnavalsliedjes en het eten van een nonnevot. Bij en rondom de Maastrichtse optocht (de Boonte Störrem) heb ik me uitgeleefd als fotograaf. Wat deze typisch Maastrichtse sfeerfoto’s opleverde:

In de afdeling subtiel:

 

 

 

 

 

 

 

Mooie koppen zijn er te over: de maffia is goed vertegenwoordigd, maar ook sprookjesachtige verschijningen………..

Aan lol en muziek was er geen gebrek, kortom, ik heb weer genoten en de rust in mezelf is weergekeerd.

12 gedachtes over “Van Nonnevot en meer.

  1. Zelfs ik kan me, als niet Carnavaller, voorstellen dat het gaat kriebelen. Zeker als je deze foto’s ziet. Volgens mij heb je goed naar je interne stemmetje geluisterd om lekker nog een keer te genieten van dat vrolijke gebeuren en dan zeker daar in Maastricht!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s