Nieuw begin

Els van ‘Stuur een foto‘ heeft na een onderbreking van een paar jaar deze rubriek weer nieuw leven ingeblazen. Elke week maakt ze een thema bekend. Daar kan iedereen dan op reageren door zijn/haar foto-inzending op het eigen blog te plaatsen. Ik doe weer graag mee. Het toepasselijke thema is deze week ‘nieuw begin’.

Aangezien vandaag de laatste Carnavalsdag zijn beslag krijgt, kan ik nog net deze foto plaatsen.  Je ziet hoe het Carnaval je in het zuiden met de paplepel wordt ingegeven. Dit clowntje staat aan het ’t begin van zijn Carnavalsleven, alles is nog nieuw.

Kijk voor andere uitvoeringen van dit thema hier.

5 gedachtes over “Nieuw begin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s