Gouda

Met blogvriendin Marthy als gids wandelden wij door Gouda. We waren er nog nooit geweest. De ijzige kou deed niets af aan de schoonheid van het stadje. We keken onze ogen uit. Een indrukwekkende entree via het marktplein met dat imposante stadhuis. De lieflijke straten en grachten met de diversiteit aan bouwstijlen en gevels deden ons ogen te kort komen. De Hollandsche IJssel en de Gouwe met de binnenvaartschepen en de molen zorgden voor schilder-rijke plaatjes. Kortom we genoten…………………..

13 gedachtes over “Gouda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s