Bloggersclub

De naam van ons onlangs ingestelde What’s App groepje kreeg vandaag inhoud. In CS Utrecht hadden we een heuse bloggersmeeting. Emie, Inge, ElsMarthy, Bertie en ikzelf hebben contact gekregen via onze blogs. Sommigen onder ons kenden elkaar al wel, maar voor ons allen was dit de eerste keer dat we in deze samenstelling elkaar ontmoetten.Maar het gekke is, dat je vanaf minuut één het idee hebt, dat je elkaar al lang kent. We praatten en praatten maar. Ik heb het idee er vijf vriendinnen bij te hebben. Zo leuk! Dat heeft de blogwereld ons toch maar mooi gebracht, een bloggersclub!

12 gedachtes over “Bloggersclub

  1. Zag gisteren bij Marthy al iets voorbij komen van jullie blogontmoeting. Het ziet er gezellig uit zo met z’n zessen. Alleen maar gepraat en gepraat of ook nog een wandeling gemaakt? In ieder geval een leuk iets om op terug te kijken!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s