Meer ‘werk’ruimte

Met al mijn nieuwe bezigheden van de laatste tijd had ik wat te weinig bladruimte in mijn werkkamer. Als ik bezig ben met iets heb ik er een talent voor om mijn werkblad om te toveren in een totale chaos. Ikzelf vind daarin feilloos mijn weg, maar een ander vraagt zich af hoe je daarin kunt werken. Dat had ik ook al op mijn werk, waar aan het einde van de dag mijn bureau altijd wel weer leeg was.

Dus als ik wil knutselen en frutselen en de laatste tijd nog tekenen en schilderen erbij, lukte dat niet meer op het werkblad waar mijn computer al opstaat. Maar we hebben de vensterbank verbreed tot werkblad en nu kan ik heerlijk mijn gang gaan op twee fronten. Ik kan zelfs een uitstalling maken en even gewoon laten liggen. Heerlijk.

9 gedachtes over “Meer ‘werk’ruimte

  1. Goed idee om zo je werkruimte groter te maken. Ik kijk wel eens naar van die handige dingen on line bij Ikea. Niet dat ik het zelf nodig heb, maar ik sta altijd weer versteld van hoe ze handige oplossingen bedenken. Op Pinterest zie je ook slimmigheden. Maar dat weet jij allang natuurlijk šŸ™‚

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s