Tegenstelling: voor – na

Deze tegenstelling is soms moeilijk om in één beeld te vangen. Dat vonden meer mensen, die meedoen met deze foto-uitdaging. Kijk maar hier. Naar mijn idee komt de tegenstelling er op deze foto wel uit. Het ijs is bijna weg. Nog één restant van de winterse periode hiervoor, maar hierna komt echt de lente met temperaturen boven nul!

4 thoughts on “Tegenstelling: voor – na

  1. Leuk gevonden die tegenstelling zo! Maar ook zonder die tegenstelling een hele geslaagde foto van die eenden die zich amechtig aan elkaar vast lijken te houden, bang om van dat glibberige ijs te glijden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s