Politieke Poster

Meestal waag ik me niet aan iets politieks op mijn blog. Maar vandaag, met de verkiezingsdag van morgen in het vooruitzicht, kan ik het even niet laten. Ik ben nogal honkvast wat betreft de partijpolitiek. Al jarenlang wordt er bij ons een poster bezorgd, natuurlijk met de bedoeling, dat wij die in het zicht plaatsen. Lange tijd woonden wij achter, niet aan een straat, dus een poster ophangen had geen zin. Nu wonen we (toch alweer bijna 10 jaar) aan de straatkant, maar nooit hingen we de poster op. Tot dit keer dan. Ik vind dat ‘mijn partij’ wel een extra steuntje in de rug kan gebruiken (voor wat het waard is), nu ze bij de vorige landelijke verkiezingen zo gestraft zijn voor hun beleid. Ik blijf vertrouwen hebben in partijgenoten. Ik zit meestal op dezelfde lijn wat betreft mijn kijk op de maatschappij. Bij deze gemeentelijke verkiezing heb ik het geluk, dat er een dorpsgenote op een verkiesbare plek staat. Ik heb er een groot vertrouwen in, dat zij mijn belang goed gaat behartigen in onze gemeente de komende 4 jaar. 

Ik hoop dat er wat mensen naar boven kijken en op een idee komen.

Over het referendum ben ik heel wat twijfelachtiger. Daar slaap ik nog een nachtje over.

8 gedachtes over “Politieke Poster

  1. Altijd fijn om op een bekende te stemmen in de gemeentepolitiek. Ik stem tegen wat betreft het referendum. Standpunt van Amnesty en ook dat van de medische wereld zeggen mij genoeg. De sleepnetwet moet eerst verfijnd worden, vind ik.

    Geliked door 1 persoon

  2. Nee tegen de sleepwet gezegd, want hij is er veel te snel doorheen gejast in de kamers. Ik vertrouw het niet. Ik kies al sinds jaar en dag voor de lokale partij. Nu hebben ze al 6 zetels en dat mogen er van mij wel 7 of 8 worden. We hebben een gemeenteraad van 21 mensen. Morgen weten we meer.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s