Op weg naar Hadrian

Als je een bootreisje van je kinderen cadeau krijgt, moet je blij en dankbaar zijn. Dat zijn we dan ook. We scheepten in ondanks dat de weersvoorspellingen voor de komende dagen bar en boos waren.  De achterblijvers werden uitgezwaaid en het schip koos het ruime sop.We hadden een rustige overtocht. Je geeft je even helemaal over aan het reilen en zeilen op zo’n schip. Je kunt er winkelen, lekker eten en koffie drinken, filmpje pakken, bingo spelen en gokken, muziek beluisteren bij verschillende bandjes. Niets hoeft gelukkig, dus wij vonden een rustig plekje en trokken ons terug met ons boek. Na  een paar lekkere frisse wandelingen over de diverse dekken, kropen we in onze kooi, want we wilden de volgende ochtend uitgerust in Engeland aankomen.

16 gedachtes over “Op weg naar Hadrian

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s