Marskramerpad: Klarenbeek – Deventer

Het was al een hele tijd geleden, dat we een dagetappe van het Marskramerpad liepen. Knieproblemen waren er debet aan. Sjaak was nog niet helemaal pijnvrij, maar we zijn heel blij, dat het toch weer gelukt is. Startpunt was station Klarenbeek. Het landschap was afwisselend (kabouter) bos en grasland. Het ging richting Veluwse Bandijk en de rest van de route was grotendeels over die bandijk. Dat leverde mooie uitkijkjes op. Ook hier liepen we over verschillende landgoederen, o.a. landgoed de Poll. De huizen die bij dat landgoed hoorden kun je herkennen aan een gezamenlijk kenmerk.

 

 

 

 

 

De natuur stond op springen. Het was genieten van de geuren, de bloesem en vele tinten groen, het vogel-gefluit kortom het was weer heerlijk om zo’n hele dag in de natuur te zijn. Wilp was het laatste dorpje dat we passeerden. Daarna liepen we langs de IJssel tot Deventer.Het is altijd weer een attractie om als afsluiter via een pontveer de stad in te gaan.

8 gedachtes over “Marskramerpad: Klarenbeek – Deventer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s