Kunst aan de Waddenzee

Onderweg naar de dijk van de Waddenzee, vorige week, werd mijn aandacht al van verre getrokken door drie bomen die een rare vorm hadden. Het bleek een kunstwerk te zijn. De kunstenaar Roger Rigorth was geïnspireerd geraakt door de Kerstvloed van 1717. Het bleek vorig jaar het thema van de kunstroute in Noord Groningen.Bij het zakken van dat water bleven er allerlei troep, afval aan de bomen hangen. Op de hoogte van waar toen dat afval was blijven zitten plaatste hij grote manden. De opengewerkte rand was de waterstand. Zo konden wij ons nu ook een voorstelling maken van het indrukwekkende natuurgeweld.

7 gedachtes over “Kunst aan de Waddenzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s