Korendag 2018

Ons koor was er weer bij in Monnickendam: de jaarlijkse korendag,. Dit jaar deden er 78 koren mee. Ze kwamen hoofdzakelijk uit Noord-Holland, maar ook uit Zuid-Holland en Gelderland. Eén koor kwam zelfs uit Noorwegen. De optredens waren verspreid over 6 locaties in de stad. Het geeft een gezellige drukte op terrassen en café’s. Je hoort en ziet op zo’n dag weer eens waar andere koren mee bezig zijn. Wij waren tevreden over ons optreden, dat precies om 12 uur in de R.K. kerk aan ’t Noordeinde plaatsvond. We hadden lekker gezongen. Het was weer leuk om mee te doen aan dit evenement.

9 gedachtes over “Korendag 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s