Het vergeten ritsje

Met het mooie weer maak ik weinig gebruik van het openbaar vervoer en dus van mijn OV kaart. Vorige week bedachten we een plan om een flinke fietstocht te gaan maken en dan met de trein terug naar huis te gaan. Maar o wee, waar was nou toch die OV kaart gebleven? Alle tassen binnenste buiten gekeerd. Heel diep in het geheugen gegraven om te achterhalen wat de laatste keer was, dat ik hem gebruikte. Onvindbaar. Paniek: bankrekening gecheckt, gestolen, verloren, wat is er toch gebeurd? Dan maar blokkeren en een nieuwe kaart aanvragen.

Na bijna een week, trek ik een rits open van één van de toch grondig doorzochte tassen. Helemaal vergeten dat daar ook nog een vakje zit!

Nu heb ik er dus twee. Het moet niet erger worden.

23 gedachtes over “Het vergeten ritsje

    1. Haha, ik heb vorige week een uur lang de Heilige Antonius aangeroepen. We zouden zondag naar de Efteling gaan met ons tienen en de kaartjes hadden we een tijd geleden al in huis, maar waar ?? We dachten dat ze gewoon in de kast lagen, maar nee hoor. Een uurlang hebben we met z’n tweeën gezocht en gelukkig gevonden pff.

      Geliked door 1 persoon

  1. Zo gaat het vaak. Had ik eens voor met mijn bankpas. Ze zat gewoon in een soort extra zakje van een nieuwe jeans waar ik nog niet echt vertrouwd mee was. Ik had wel de pas geblokkeerd en moest dus een nieuwe pas en pincode. En dat terwijl het pasje rustig in het vergeten zakje van de broek zat…

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s