Poortwachters 35

Maandag = poortwachters-dag:

Wieneke was op vakantie in Noord-Holland en zij stuurde mij poortwachters, die ze tijdens haar ‘rondje met het hondje’ rondom Schoorl heeft gezien. Ik plaats deze zeer bevreemdende figuren. Ik kan me afvragen wat mensen bezield om zo’n beelden neer te zetten. Misschien hebben ze een betekenis voor de eigenaren van het huis, dat bij de poort hoort, maar dat weet ik niet, helaas.

En profile                                                                                                         op de rug gezien

9 gedachtes over “Poortwachters 35

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s