Rondom huis

Door een dag in mistige sferen zit je meteen voor je gevoel helemaal in de winter. Ik bereid me al voor op meer binnen zitten, lekker warm bij de verwarming. Vandaar uit naar buiten kijken. Toen ik dat vandaag deed zag ik, dat mijn altijd aanwezige buren, door het vallen van de blaadjes weer wat meer in het zicht kwamen te zitten. Dus ben ik even naar buiten gegaan om te kijken of ik er nog een foto van kon maken. Het blijven fascinerende beesten, die ransuilen.

Vlak voor ik de gordijnen dicht ging doen zie ik de maan. Hee is het vanavond al volle maan?

Een stap opzij leert:  nee, toch nog niet.

Van die dingen dus.

11 gedachtes over “Rondom huis

  1. Die ransuilen fascineren mij ook. Ik had nooit gedacht dat die zo dicht bij de mensen zouden zitten. Toch las ik dat er ook in Sittard iemand was die die beesten in de achtertuin had zitten.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s