Here comes the sun

Dit weekend ben ik begonnen aan een foto7weekse. In 7 weken tijd krijg je 12 opdrachten, die je bij voorkeur met actuele foto’s gaat invullen. Zaterdag kwam de eerste opdracht: Here comes the sun. Wat een timing is dit! Ja waar is die zon? Ik zie hem niet, maar woensdag komt de volgende opdracht alweer. Je kunt de invulling van het thema natuurlijk zo vrij doen als je wilt. Deze foto’s van de zonsopkomst van twee weken geleden zouden reuze geschikt zijn, maar helaas niet geschoten in het tijdbestek zaterdag/dinsdag.  Je bent vrij in de onderwerpkeuze. Je kunt die zon letterlijk en natuurlijk nemen. Met dit weer, binnen dit tijdsbestek, moet ik mijn fantasie goed laten werken. Gisterochtend kwam de zon er even door, maar toen was er net een uitvaart aan de gang.

Vanmiddag liet de zon zich even zien, dus ik wandelde even dicht bij huis.

Dit was eigenlijk een eerste poging. Vanavond leek het prachtig zonnig. Snel mijn jas weer aan, maar voordat ik op mijn mooie plekje was aangekomen, regende het alweer.

Ik heb vandaag nog, maar de weersvoorspelling beloofd niet veel goeds. Wel een uitdaging zo!

16 gedachtes over “Here comes the sun

  1. Ik zie je al staan met je fototoestel in de aanslag. Turend naar de lucht en op zoek naar een glimpje van een waarschijnlijk waterig zonnetje! Ben benieuwd of het je lukt. Ik moet eigenlijk nu maar niet zeggen dat hier, na een koude nacht, de zon heerlijk schijnt!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s