Ochtendlijke ontmoeting 19

Voor het eerst in lange tijd fietste ik weer eens ’s morgens vroeg over mijn lievelingsweg, wat vroeger de route naar mijn werk was. Ik zag vanmorgen, dat er mist hing, dus ik ging als een speer op mijn fiets om te kijken of ik de zon kon ontmoeten, door die mist heen.

En wat was het weer heerlijk om daar te zijn, op dát tijdstip, alleen op de wereld! Moet ik vaker doen!!

Wil je al mijn ochtendlijke ontmoetingen even zien? Klik dan op de horizontale streepjes rechtsboven, ga naar categorieën en rol daar naar Ochtendlijke ontmoetingen. Je zult zien, dat ik vele ontmoetingen op het weggetje door buurtschap Overleek had, net zoals vandaag.

17 gedachtes over “Ochtendlijke ontmoeting 19

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s