Zierikzee

Wat een leuk ‘instituut’ is dat Fotomaatjes toch! Het is een groep op facebook, waar je van deel kunt uitmaken, als je van fotograferen houdt en je dat graag wil doen met andere hobby-fotografen. Daar passeren steeds oproepen en kun je zo aansluiten bij de leukste activiteiten. Zo kom ik ook hier in Zeeland terecht voor een lang weekend. En doordat iedereen van de ‘fotomaatjes-familie’ op facebook kon zien, dat er een groep naar Zeeland ging, bood Jos, zelf fotomaatje en inwoonster van Zierikzee, aan, om ons rond te leiden door haar fotogenieke stad. Het werd een superleuke middag!

Er waren heel wat fotografen in de weer, die heerlijk hun hart konden ophalen.

Op het grote plein valt mijn oog op de opvallende winkelnaam, die ik bij blogvriendin Ria al vaker had gelezen. Ze heeft niets teveel gezegd, een heel leuk winkeltje, dus die krijgt hier ook even een plaatsje.

6 gedachtes over “Zierikzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s