Vlissingen

Omdat iemand uit onze groep van Fotomaatjes om een boodschap naar Vlissingen moest, gingen wij daar ook even kijken. We parkeerden ergens achter de boulevard. Mijn blik viel op iets, wat ik even van dichterbij wilde bekijken. En ja, het was wat ik dacht te zien, namelijk de Leeuwentrap, waar Matroosbeek mij foto’s en informatie over had opgestuurd en die ik afgelopen maandag op mijn blog had geplaatst! Nu kon ik die imposante Amsterdamse leeuwen met eigen ogen zien en dat liet ik natuurlijk op foto vastleggen! Zo toevallig, dat wij hier nu net gingen parkeren!

 

 

 

 

 

 

 

We liepen verder langs de boulevard. Ik ving deze middag, maar een glimp op van de stad, maar ik geloof, dat ik Vlissingen op zijn mooist vind aan de boulevard.

Na een drankje op een plein moesten we weer naar ons logeeradres. Leuk begin van het lange weekend.

8 gedachtes over “Vlissingen

  1. Wat leuk dat je er zo snel al was! En ja, de Boulevard is het mooist… en de oude binnenstad.
    Toeval wil dat ik er twee weken geleden ook een massa foto’s nam van het haventje en de kazematten. Het bloggen is er echt wat bij ingeschoten omdat ik het te druk had. Later zal ik ze nog wel verwerken.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s