12 gedachtes over “Ochtendlijke ontmoeting 20

  1. Ah daar gaan ze met de pinda’s naartoe. Ik had een voedselboompje (een echte oude boom met extra takjes eraan) in de voortuin en de bonte spechten waren frequente bezoekers ook vd schaal met pinda’s en zaden die ernaast staat.
    Dinsdag weggehaald en dan duurt het even voor alle vogeltjes dat door hebben, paar maal de bonte specht paniekerig door de tuin zien vliegen in duidelijk andere vlucht dan hun normale golfvlucht. Sorry in november staat hij er weer.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s