Vogelsoorten

Ik ben reuzeblij, dat ik zoveel foto’s heb kunnen maken van zoveel vogelsoorten. En dat allemaal in een paar uurtjes tijd op de Hoge Veluwe! Prachtig die diversiteit, maar ik wil nu ook graag alle namen weten. Sommige weet ik, maar misschien kunnen jullie mijn kennis aanvullen of verbeteren?

V.L.N.R. Roodborstje, Vink, Boomklever, Sijs?, Koolmees

V.L.N.R. Spreeuw, Groenling, Zwarte Mees, Kruisbek, Keep en Tjiftjaf?

12 gedachtes over “Vogelsoorten

  1. knap hoor, van dat kleine priegelvogeltje ben ik niet zeker, ik dacht dat een sijsje kleuriger was, maar het zal een vrouwtje zijn. tjiftjaf heb ik nog nooit goed bekeken, evenmin als de fitis, lijken sprekend op elkaar alleen hun zang (!) verschilt. Goeie camera heb jij..

    Like

  2. Wat heb je veel gespot Jeanne, leuk!
    Volgens mij is het geen Spreeuw maar een Merel vrouwtje.
    Het vogeltje rechts onder moet ik eens opzoeken, maar geen Tjiftjaf of Fitis, die lijken erg op elkaar, hebben streepjes bij de ogen en geen staartje omhoog…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s