Op vakantie

Het was vroeg opstaan vanmorgen. We moesten de internationale trein naar Duisburg halen van half 7. Van daaruit gaan we verder naar Verona Italië. Daar zullen we de komende weken bivakkeren. Voor het volgen van jullie avonturen zal dat wel betekenen, dat ik minder reageer bij jullie. Voor mijn blog probeer ik wel wat te plaatsen af en toe. Ik ga proberen hoe dat gaat met alleen het tablet. Dit is mijn eerste probeersel vanuit de trein. Ciao!

17 gedachtes over “Op vakantie

 1. Ah, dat is pas écht reizen: met de trein. Een boeiende vakantie gewenst voor jullie allebei. Je zult je hart wel kunnen ophalen fotogesproken 🙂

  Like

 2. Geniet van de vakantie
  Groet bella Italia
  Ik lees monenteel Cees Nooteboom
  Venetië de leeuw de stad en het water

  Ik loop mee net het verhaal
  Herkenning

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s