Treinen

Van tevoren heb ik er een klein beetje tegenop gezien. Hoe ga je dat doen, 13 uur in een trein zitten? Achteraf kan ik zeggen, dat de dag is omgevlogen. Lekker lezend, puzzelend en om je heen kijkend verstrijken de uren ongemerkt en kom je als vanzelf op het einddoel aan. Het was een heerlijke dag. Met name de etappe van München naar Verona was fantastisch. Wat een mooie manier om de Alpen te doorkruisen. De oo’s en aa’s waren niet van de lucht. Je wist niet waar je moest kijken,

imposante bergen, de toppen nog vol sneeuw

en lieflijke dorpjes tussen al dat natuurgeweld.

Je nadert langzaam je bestemming. Wij als pensionado’s hebben alle tijd, dus voor ons is deze manier van reizen helemaal ideaal. En gek genoeg, had ik nog het gevoel dat ik er opeens al was, zeg maar zonder noemenswaardige inspanning. Je glijdt zomaar dat nieuwe land binnen. Heerlijk om weer in Italië te zijn!

13 gedachtes over “Treinen

  1. Hahaha, ik moet wel om Fialas lachen 😀
    Ja zo met de trein lijkt mij ook nog wel wat, lekker uit het raam kijken zonder autogejakker. Maar dan ’s avonds graag weer thuis 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s