Preparing

Eigenlijk net terug uit Italië zijn we ons alweer druk aan het voorbereiden geweest op de volgende vakantie. Dat kun je zo hebben met onze manier van op vakantie gaan d.m.v. huizenruil. De vraag uit Engeland om te ruilen, was dan ook tè leuk om niet op in te gaan, terwijl we eigenlijk al vol zitten voor deze zomer. Maar ach, we hebben de tijd, we zijn gezond, dus we gaan. Dit keer verplaatsen we ons per fiets. Dus dat vraagt extra voorbereiding. Inmiddels hebben we alle ontbrekende spullen in huis. Dat was voornamelijk goede beschermende kleding tegen regen en wind. Ja, want we gaan niet naar een gebied met het warmste en droogste klimaat, eerder het tegenovergestelde.

We gaan ook naar een huis zonder internetaansluiting en een dorp, waar hooguit één internetcafé is. Dat wordt afkicken voor mij! Het wordt dus eigenlijk een ouderwetse vakantie, in die zin, dat we 14 dagen echt van de radar verdwijnen. Dat heeft ook wel weer wat. Hier op het blog wordt het stil, maar ik zal onderweg verhalen en foto’s verzamelen, zodat ik hopelijk weer heel wat blogs kan schrijven, als we terug zijn.

Maar nu gaan we eerst fietsen naar het pont bij ons dorp. Aan de overkant van het Noord Hollands kanaal zoeken we dan via knooppunten de weg naar de ferry in IJmuiden. Vannacht slapen we op de boot en morgen start het grote avontuur in New Castle …………………..

Tot horens!

12 gedachtes over “Preparing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s