Een dagje respijt

Daar zit ik dan weer achter mijn computer, klaar om een eerste blog te maken na onze vakantie in Engeland. Zo’n 1650 foto’s rijker en boordevol prachtige herinneringen. Hoe ga ik die vertaalslag maken naar mijn blog? Ik heb er wel enorme zin in om jullie wat over onze Engelse avonturen te vertellen. Maar ik neem nog een dag respijt. Eerst nog even bijkomen van de terugreis: een nacht op de boot met een fietstocht erachteraan gaat toch niet helemaal in je koude kleren zitten.

Op de foto staan onze fietsen nog in de haven van Newcastle, vlak voor het boarden gistermiddag. Nu staan ze weer veilig thuis in onze eigen schuur.

11 gedachtes over “Een dagje respijt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s