St. Oswald’s Way

Dat Engeland een wandelland bij uitstek is wisten we al, maar deze vakantie was er wel een sublieme bevestiging van. We liepen net iets meer dan de helft van de totale St. Oswald’s Way van Warkworth naar Berwick. Het waren 6 etappes van rond de 20 kilometer, overwegend langs de kust. We genoten van de prachtige vergezichten, boerenland, kastelen en de gevarieerdheid van de route. Alles was erg goed aangegeven met de bekende bordjes. Het voert te ver om alle wandelingen nu nog uitgebreid te gaan bespreken. Ik plaats bij elke dagetappe een foto, zodat jullie een eerste indruk krijgen.

Tussen Warkworth en Craster:

Van Craster naar Beadnell:

Beadnell tot Belford:

Van Belford naar Beal:

Beal naar Holy Island en terug:

Fenwick tot Berick upon Tweed:

14 gedachtes over “St. Oswald’s Way

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s