Zondagsrust: de Engelse manier?

Het was prachtig weids duinlandschap, waar we heerlijk doorheen wandelden. In Engeland kun je met de auto soms doorrijden tot ver in de natuur. Op dit pad was ons al opgevallen, dat er hier en daar een auto geparkeerd stond aan de rand van een duin of klif. Om daar te komen had men over best onherbergzame paadjes moeten rijden. Toen zagen we van verre al deze auto’s staan. Dat was dus al een bekend beeld voor ons, maar dit keer zaten er twee mensen naast met de blik naar hun auto gericht. Dat moest wel een bijzondere auto zijn, als je die tot je uitzicht maakt, terwijl er rondom van de meest prachtige natuur te genieten viel. Wij passeerden al groetend. Toen riep een van de twee: ‘Live is hard, is n’t it?’ Dat konden we natuurlijk alleen maar lachend beamen. Zo beleeft iedereen de dingen op zijn eigen manier.

10 gedachtes over “Zondagsrust: de Engelse manier?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s