Tegenstelling: aan – af

In Beadnell (noord-oost Engeland) stonden we regelmatig bij de bushalte te wachten, want de bus bracht ons naar de startplaatsen van onze wandelingen. En dat wachten op de bus was een attractie. Een zwaluwpaartje had namelijk het bushokje uitgekozen om hun eitjes uit te broeden. Dat was gelukt en het was dus een voortdurend aan en af vliegen om de jongen te voeren.

Sierlijk scheerden de zwaluwen steeds naar binnen en er weer uit. Bij al teveel drukte bleven ze even op de elektriciteitsmasten zitten tot die buspassagiers werden opgehaald, dan was de kust weer even veilig voor de vogels. Dus dat was ook elk half uur weer een aan en afvoer van mensen. Dubbele uitvoering van deze tegenstelling dus.

Wat een schatjes hè?

Kijk hier voor meer foto’s over deze tegenstelling.

12 gedachtes over “Tegenstelling: aan – af

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s