Tegenstelling: net wel – net niet

Mijn broer is op zijn ‘oude dag’ begonnen met schilderen. Het gaat niet onverdienstelijk. Op een dag waagde hij zich aan een portret van mij. Dat vraagt natuurlijk weer een heel andere expertise. Ik herken mezelf wel, maar ook net weer niet. Ik hoop, dat mijn broer nu niet beledigd is, maar zo kon ik dit schilderij mooi gebruiken voor deze tegenstelling

Hier vind je nog meer uitwerkingen van dit thema.

16 gedachtes over “Tegenstelling: net wel – net niet

  1. In tegenstelling tot mijn voorgangers kan ik alleen maar oordelen op dit kunstwerk en zeggen dat je broer het mooi doet want ik ken je gezicht niet dus kan niet zeggen of het klopt of niet 🙂
    Het past in ieder geval in het thema als wat jij zegt klopt en daar ga ik uiteraard wel van uit.

    Geliked door 1 persoon

  2. Sowieso leuk gedaan door je broer, maar ik zie slechts een beetje gelijkenis. Jouw gezicht is toch anders en zeker smaller. Portretten zijn wellicht het allermoeilijkste wat er is op dit gebied. Ik heb jaren les gehad in portret tekenen van o.a. Jannes Kleiker….. maar uiteindelijk kwam ik er toch achter dat ik er echt wel plezier aan beleefde maar toch niet genoeg talent had om tot tevredenheid stemmende tekeningen te maken. Zo nu en dan lukte er wel eens eentje, maar meestal was ik zelf toch niet tevreden met het resultaat. Je moet je grenzen kennen, he? 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s