Oma

Op facebook viel mijn oog op dit bericht. Het komt uit de Libelle, ooit het lijfblad van mijn moeder. Zij las al de Beatrijs, de voorloper ervan. Je kunt zeggen, dat ik ben opgegroeid met dit damesblad vroeger thuis. Zelf lees ik het nooit meer. En nu dit:


Meestal lees ik dit soort ‘onzin’ niet, maar toen mijn oog op de koptekst viel, wilde ik wel eens even checken of mijn naam erbij stond. Want ja, ik word idd oma in 2020. Laten nu toch al mijn doopnamen op de lijst staan! Ik heb er drie: Johanna, Wilhelmina en Maria. Drie keer oma in 2020? Ik ben al zielsblij, dat ik één kleinkind ga krijgen, hoor. (deo valente)

17 gedachtes over “Oma

  1. :-)) Mijn naam staat er ook niet bij. Nu ja, ik word al opnieuw “moeke” in december tenzij de kleine prinses later komt dan uitgerekend en dan klopt er van heel dat libellegedoe niets. Er gaan trouwens weinig kleinkinderen geboren worden als alleen vrouwen met die naam oma zullen worden. 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s