Uitzichten op de terugweg.

Monnickendam ligt 7 kilometer bij ons vandaan. Toen ik het stadje had rondgewandeld liep ik de polder in, huiswaarts. De zon piepte net boven een zwarte wolk uit, waardoor er een mooi lichtschijnsel over de weilanden viel van een grotendeels sombere middag.

Er was steeds één strook zonlicht

wat een aparte skyline opleverde. Inzoomend leek het net of het kerkje van Watergang naast de Pontsteiger (Arc de Triomph) staat, maar die ligt toch echt nog 10 kilometer verderop in Amsterdam aan ’t IJ.

11 gedachtes over “Uitzichten op de terugweg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s