Poortwachters 86

Afgelopen voorjaar zijn we in Italië op vakantie geweest. Ik heb toen tijdens wandelingen een hele rits poortwachters aan mijn verzameling toegevoegd. Toch zag ik dat ik er nog eentje niet geplaatst had. Waarschijnlijk de minst mooie. Dan bedoel ik niet de poortwachters zelf , maar heb ik het over de lelijke opstallen, waar je niet omheen kunt, als je een foto maakt van de paardenkoppen.

Tijdens deze wandeling langs de Adige liepen we erlangs. De paardjes lijken wel uitvergrote schaakstukken. Heel toepasselijk bij een bedrijf, dat misschien wel iets met paarden van doen heeft gezien de spullen die op het erf te zien zijn.

4 gedachtes over “Poortwachters 86

 1. ha die Sjanne,

  ja… inderdaad: net schaakstukken en de omgeving is helaas niet je-dat.
  Maar toch vind ik het mooie foto’s.
  De mooie blauwe lucht en je voelt bijna de warmte..

  Dagdag!
  groet van Marlou

  .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s