Twee fotografen

Opeens bleek dat het stralend weer was. De zon scheen en de lucht was strakblauw. De wandelronde van Zuiderwoude naar Uitdam leek ons wel geschikt voor deze dag. Mijn man besloot om mijn ‘oude’ fototoestel mee te nemen. Met als gevolg, dat we veel langer dan normaal over de wandeling deden. Ik maak meestal wel een paar foto’s onderweg, maar dat gaat dan even tussendoor. De wandelpas hoeft dan nauwelijks ingehouden te worden. Dit keer stonden wij allebei overal uitgebreid stil om te kieken. Een aparte gewaarwording. En wat was het mooi overal, kijk maar:

Marken in de verte (foto door manlief gemaakt)

Uitdam aan de dijk van het IJsselmeer

Zuiderwoude

12 gedachtes over “Twee fotografen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s