Kerstkaart plus

Ik ben blij met alle kerstkaarten, die wij gekregen hebben. Iedereen die er een stuurde, heel erg bedankt, zeker in deze tijd dat mailen of appen net zo goed kan en bovendien veel goedkoper is. Ik zal deze kerstboom dan ook koesteren en hij wordt zeker niet gelijk met alle kerstspullen de kamer uitgekieperd.

Begrijp me dus niet verkeerd, als ik er één kaart uit wil lichten. Ik was zo blij verrast, dat de vrienden, waar wij van de zomer op het huis pasten, één van mijn daar gemaakte foto’s van de zonsondergang hebben gebruikt voor het maken van hun kerstkaart.

Toen ik op de achterkant dit mooie gedicht van Hans Bouma las, was ik weer helemaal terug op Wieringen en de mooie tijd, die we daar hadden deze zomer.

Bedankt M&M!!

12 gedachtes over “Kerstkaart plus

  1. Wat een leuke kerstkaarten hanger heb je. Bij mij liggen ze op een schaal tot zeker eind januari. Dan herlees ik ze nogmaals en maak ze gereed voor hergebruik; de kleinkinderen knutselen er voor hun klasgenootjes weer nieuwe kerstkaarten van.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s