De kleuren van het wad

Hier aan de Waddenzee lijkt het wel of je de natuur veel meer beleeft, dan als je in een dorp of stad woont. Ik ben de afgelopen weken erg onder de indruk geraakt van de natuur hier aan het wad. Ogenschijnlijk zie je overdag meestal een groot grijswateroppervlak met een lucht erboven, die varieert van grijs naar blauw. Maar wat er ’s avonds niet allemaal kan gebeuren als de zon ondergaat! Hier een beeldverslag van een aantal verschillende avonden, maar zelfs op één en dezelfde avond was er al een enorme schakering aan kleuren te zien.


Wat een genot was het om ’s avonds even de dijk en het wad op te lopen, te staan, te kijken, te wachten tot de zon echt onder gaat en dan nog ’t blauwe uurtje te ondergaan! En ondertussen maar blijven fotograferen, totdat het echt helemaal donker is. Prachtig, fantastisch, overweldigend!

12 gedachtes over “De kleuren van het wad

  1. Prachtig hè, hele schilderijen komen er tevoorschijn, maar onderschat de dagen ook niet, met de prachtigste wolkenpartijen. Daar kan ik ook enorm van genieten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s