Tegenstelling: meegaan – achterblijven

Bij deze tegenstelling moest ik onmiddellijk denken aan de jaarlijks terugkerende schoolreizen uit de tijd dat ik nog werkte. Ik ben door heel wat mensen uitgezwaaid, als ik meeging als juf, maar heb ook tig keren op de stoep staan te zwaaien als achterblijver.

Meer over deze tegenstelling kun je hier vinden.

6 gedachtes over “Tegenstelling: meegaan – achterblijven

  1. Goh ja… daar denk ik dan niet aan, zou ik ook niet opgekomen zijn want a) was ik geen juf (gelukkig) en b) ging ik als moeder niet mee en c) zwaaide ik de kinderen ook niet uit omdat ik een werkende moeder was…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s