Tegenstelling: op – af

De bewoners van deze holle boom zullen deze trap heel wat keren op en af gegaan zijn, want ze willen vast wel eens buiten de deur kijken. Het park van Landgoed Voorlinden, waar hun woning staat is er mooi genoeg voor om veel te gaan wandelen, of een klusje in het bos te doen. Het is voor dit stel wel steeds een hele klim, zowel de trap op, als af .

Hier lees je meer uitvoeringen van op en af.

11 gedachtes over “Tegenstelling: op – af

  1. Ach wat liefff zo…. Ik krijg bijna de neiging om naar buiten te gaan, takjes te sprokkelen en een ander trapje te maken want bij deze moeten ze zich over hun volle lengte uitstrekken om van de ene naar de andere tree te komen… en bij het ouder worden valt dat niet zo mee ;-P

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s