Poortwachters 100

Bij de 100ste poortwachter aanbeland, ga ik stoppen met het wekelijks aanvullen van deze verzameling. Dit is dus de laatste op de maandag. Nummer 1 van deze serie begon in Amsterdam. Nu eindig ik ook met een heel bekend Amsterdams stel namelijk de grote roofvogels die de toegang tot Artis met hun arendsogen in de gaten houden.

Samen met de poort en de hekpunten schittert het goud je tegemoet, als de zon schijnt.

Deze twee leken me de kroon op het werk van 100 edities ‘poortwachters’.

Ik sta er niet voor in, dat ik nooit meer een stel zal plaatsen. Als ik iets heel bijzonders tegenkom kan ik het waarschijnlijk toch niet laten, maar de wekelijkse regelmaat gaat er in ieder geval uit.

13 gedachtes over “Poortwachters 100

 1. ha Sjanne,

  gelijk heb je!
  Met tradities moet je durven breken…
  Ik vond het een leuk item en zal vast nog wel een Poortwachter zien en dan aan je denken… šŸ˜‰

  Artis is een mooie afsluiter!

  Blijf gezond!
  Marlou

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s