Poortwachters 100 +1

Ik ben gestopt met het verzamelen van poortwachters en publiceren op maandagen, toen ik er 100 bij elkaar had. Sindsdien betrap ik mij erop dat ik toch steeds kijk en tegen mezelf zeg, nee, je verzamelt ze niet meer. Maar deze poortwachters waren tè apart om zo aan voorbij te lopen.

Ze zien er behoorlijk angstaanjagend uit en ik denk niet dat dit tweetal ongenode gasten doorlaat.

De enige vraag, die ik me wel stel is, of ze wel winterproof zijn.

Wil je mijn verzameling zien, klik dan op de streepjes rechtsboven. Dan kun je bij de categorieën ‘poortwachters’ aanklikken et voilà 100 + 1.

12 gedachtes over “Poortwachters 100 +1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s